Skip to content

Super Vidalista

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Silbido 120mg ajándékot kap.

 

Nem is feltétlen szükséges ahhoz potenciazavar, hogy valaki elkezdjen gondolkodni a potencianövelés lehetőségén. Sokszor csak a teljesítmény növelés az ok, ami miatt terítékre kerül a téma, bátran kijelenthetjük, hogy mindenkinek ajánlott lehet a Super Vidalista rendelés! 

Kiszerelés : 10 db / csomag

40.000Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás!

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem 3980
1 csomag(10 szem) 8990
2 csomag(20 szem) 14990
4 csomag(40 szem) 23990
5 csomag(50 szem) 28990

2,990Ft28,990Ft

Leírás

Elérkezettnek látja az időt, hogy kilépjen a korlátai közül a hálószobában? Megelégelte az átlagos szexet és valami többre vágyik? Akkor most egy igazán jó lehetőséget talált, egy olyan készítményt, amely épp arra a két legfontosabb tényezőre gyakorol hatást, ami miatt a férfiak aggódni szoktak.

Az egyik az erekció erőssége, míg a másik az erekció hossza. A Super Vidalista tabletta két hatóanyagával a tadalafillal és a dapoxetine-nel olyan extra erős hatást fejt ki, amit sem Ön, sem partnere nem felejt el könnyedén.

Fel szokott merülni aggodalomként, hogy árthat-e a potencianövelők használata azoknak, akiknek nincs problémájuk, csak szeretnének jobbat produkálni az ágyban. Szerencsére olyan jó hírrel tudunk szolgálni, hogy senkinek sincs oka aggodalomra, mert nem lehet hozzászokni a hatóanyagokhoz, így a későbbi teljesítményre nincs befolyással.

Amire viszont külön fel kell, hogy hívjuk a figyelmét az az, hogy a terméket hamisítják és találni olyan eladó Super Vidalista készítményt, amely nem az eredeti gyártó, a Centurion Laboratories Gyógyszergyár polcairól kerül ki. A hamisítványok pedig aggályokat vetnek fel, mint a biztonságos használatra, mind a hatásukra vonatkozólag.

Óva intjük, hogy bedőljön a csábítóan hangzó, de ugyanakkor üres ígéreteknek. Tájékoztatónkban minden fontos információt megtalál ahhoz, hogy jó döntést hozhasson Super Vidalista vásárlás során.

Szeretnénk figyelmébe ajánlani online patikánk további szolgáltatásait, melyek mind az Ön kényelmét és biztonságát hivatottak szolgálni:

 • rugalmas és gyors szállítás: nem húzzuk az idejét, mivel minden raktáron van nálunk, ezért 1-2 munkanap alatt el is juttatjuk Önhöz, de ez még nem minden! Budapesten lehetőség van akár néhány órán belüli kiszállításra! Fizetési feltételeink is rugalmasak, akár utánvéttel is fizethet költségmentesen!
 • pénzvisszafizetési garancia: teljes felelősséget vállalunk arra, hogy minden termékünk eredeti és megbízható áru, amely szigorú minőségellenőrzésen esett át, ha Önnek mégis valamilyen problémája merülne fel, akkor pedig joga van élni a garancia nyújtotta lehetőséggel
 • kapcsolati elérhetőség: amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a Super Vidalista rendelés során, akár a termékkel, akár a szolgáltatásainkkal úgy bátran írhat nekünk levelet, amelyre hamar válasszal leszünk

Hatása

 

A Super Vidalista tablettának két hatóanyaga van, az egyik a tadalafil (20mg), amely a Cialis tablettát ismerőknek ismerősen csenghet. Képes olyan kőkemény erekciót előidézni, amitől mindenkinek leesik az álla, ráadásul szuper tartós, 36-48 órán keresztül képes a hatását kifejteni.

Szexuális ingert követően kezd el működni, amikor is, a hímvessző simaizomzatát elernyeszti, majd vérbőséget okoz a barlangos testekben, így létrehozva az erekciót.

A másik hatóanyag, a dapoxetine (60mg) a korai magömlés ellen lép fel. Gátló hatásokat fejt ki, egyrészről az ejakulációt okozó agyi szterotoinok felvételére, másrészről arra a motoros funkcióra, amely szintén a magömlést okozza.

Mit várhat még? Ámenetileg megnövekedett hímvesszőt és kevesebb időt a regenerációra! Próbálja ki most! Döntsön nálunk Super Vidalista rendelés mellett!

 

Használata

 

Tanácsaink segítik abban, hogy a lehető leghatékonyabban és biztonságosan használja a tablettát:

 • úgy kell számolnia, hogy 60-70 perc a felszívódási idő, aminek el kell telnie, hogy a hatóanyagok startra készek legyenek
 • hosszú hatóidővel számolhat, a tadalafil akár 48 óráig is képes dolgozni a szervezetben
 • napi egy a megengedett mennyiség
 • az alkoholfogyasztás rossz hatással lehet a szervezetére, így kerülendő
 • ugyanez vonatkozik a kábítószerfogyasztásra, a túlzásba vitt koffeinbevitelre, a grapefruit-ra
 • minél kevésbé táplálkozik zsírban gazdagon, annál hamarabb lesznek képes a hatóanyagok felszívódni

Szeretné biztonsággal használni? Akkor döntsön online patikánkban Super Vidalista vásárlás mellett és garantáltan jó minőségű, kiváló hatású terméket kap!

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Szerencsére mellékhatások csak jelentéktelen esetszámban fordulnak elő és semmilyen komolyabb panaszra nem adnak okot:

 • orrdugulás
 • szájszárazság
 • bőr, – arcpír jelentkezése
 • szemérzékenység a hirtelen fényekre

Vannak olyan esetek, amikor nem ajánlott orvosi egyeztetés nélkül használni a tablettát:

 • szív, – és érrendszeri betegség
 • vese, máj problémák
 • magas vérnyomással kezelik és nitrát tartalmú gyógyszert szed rá (a nitrátok a tadalafillal reakcióba lépve képesek hirtelen rosszullétet okozni)
 • öröklött szembetegség

 

Webáruházunk kizárólag leellenőrzött, megbízható minőségű eladó Super Vidalista tablettát kínál, amelyre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk! Éljen a lehetőséggel és ejtse ámulatba párját a teljesítményével!

 

error: Védett tartalom!!!