Skip to content

Tadalis SX-20

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Silbido 120mg ajándékot kap.

 

Kiszerelés: 4 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem(1 csomag) 3980
10 szem 8990
20 szem 14990
40 szem 23990
50 szem 28990

 

2,990Ft28,990Ft

Leírás

Túlfűtött szexuális gondolatai vannak? Szeretne lepedőakrobata mutatványokat bemutatni és párját ámulatba ejteni, de úgy érzi, hogy nincs meg hozzá a kellő bátorsága vagy fél attól, hogy csődöt mond a szerszáma?

Akkor a legjobb megoldás, ha bebiztosítja magát! Ez a biztosíték szólhat merevedési zavar ellen éppúgy, mint szexuális teljesítmény fokozása végett.

Most erre kínálunk egy kivételesen jó lehetőséget, amely mind árban, mind minőségben remek! 

A Tadalis SX 20mg tabletta a Lilly Cialis tabletta generikus változataként lépett be a köztudatba. Ez azt jelenti, hogy ugyanazt a hatóanyagot- 20mg tadalafil- tartalmazza, a különbség a gyártó vállalat kilétében van. A Tadalis SX 20-at az Ajanta Pharma Gyógyszergyár bocsátja forgalomba, amely híres a kiváló minőségű potencianövelő termékeiről (gondoljon a Kamagra termékcsaládra).

Azonban nem lehet elmenni amellett, hogy ahogy nőtt a termék népszerűsége, úgy megjelentek a hamisítványt forgalmazók is. Vizuális hasonlító termékekkel próbálják becsapni az embereket, hogy minél több pénzt kiszedhessenek a zsebükből, aztán pedig, mint, aki jól végezte a dolgát, eltűnnek. 

Ön legyen okosabb másoknál és ne hagyja, hogy csőbe húzzák. Ehhez minden segítséget megkap információs anyagunkból! Olvassa át és csak utána döntsön Tadalis SX 20mg rendelés mellett!

Arra törekszünk, hogy ne csak kényelmessé, hanem biztonságossá is tegyük a nálunk történő Tadalis SX 20mg vásárlás teljes folyamatának lebonyolítását, ezért ajánljuk figyelmébe a következő szolgáltatásainkat:

 • nincs kétségünk afelől, hogy a termékeink eredetiek-e, ill. biztonsággal és hatékonyan használhatók, de óvintézkedésként fenntartjuk a jogot a pénzvisszafizetési garanciára
 • nem áll szándékunkban senkit sem megvárakoztatni, így 1-2 munkanap alatt teljesítésre kerül a Tadalis SX 20mg rendelés. Szállítási feltételek mellett a fizetésben is rugalmasak vagyunk, akár utánvéttel is fizethet plusz költségek nélkül
 • mindig adódhat olyan kérdés, amire mindenekelőtt szeretnénk választ kapni, így arra is lehetőséget biztosítunk, hogy kérdéseit feltegye ügyfélszolgálati elérhetőségünkön keresztül

TUDTA?

A hatóanyag nem okozhat változást a későbbi teljesítményében, így az is bátran használhatja, akinek nincs problémája az erekciójával, csak teljesítménynövelést szeretne elérni.

 

Hatása

 

A 20mg tadalafilnak kb. egy órára van szüksége ahhoz, hogy képes legyen a szervezetben felszívódni.

Ezt követően már képes a feladatát ellátni, de addig nem lép működésbe, amíg szexuális inger nem jelentkezik.

Ekkor a következő folyamatok fognak lezajlani: a hímvesszőben található simaizmok elernyednek és vér áramlik a barlangos testekhez. Így lesz képes létrejönni az erekció, amelynek most az erőssége megingathatatlan lesz.

Emellett még két másik előnyre is szert tehet, méghozzá a pénisz átmeneti megnagyobbodására és a regenerációs idő csökkenésére.

Szeretné megtapasztalni saját magán is ezeket a hatásokat? Akkor itt a lehetőség, hogy jól döntsön! Válasszon eladó Tadalis SX 20mg kínálatunkból és garantáltan nem fogja megbánni!

 

Használata

 

 • a szexuális együttlét előtt legalább 60 perccel, de célszerű akár 70-80 perccel előtte bevenni, hogy maximálisan felszívódhasson és a legjobb eredményt érhesse el vele
 • hatását minimum 36-48 órán keresztül kifejti, de egyéni jellemzőktől és a táplálkozási szokásoktól is függ (zsíros ételek ronthatják a hatást)
 • naponta maximum 1 tabletta az ajánlott mennyiség
 • ne fogyasszon sem alkoholt, sem bármilyen kábítószert vagy magas koffeinnel bíró italokat (pl. energiaitalok, mert azok megnövelik a mellékhatások előfordulását!

Online patikánk csak olya eladó Tadalis SX 20mg tablettát kínál, amelyet bátranb megvehet, mert kiváló hatással bír és megbízhatóan használható! A termékek után pedig még pénzvisszafizetési garancia is életbe lép!

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

A sok pozitív hatás mellett mellékhatástól szinte egyáltalán nem kell tartani. Ami előfordulhat:

 • orrdugulás
 • enyhe fényérzékenység
 • bőrszárazság
 • arcpír

Egyik sem okozhat sem súlyos tüneteket, sem tartós panaszokat. 

 

A következő esetekben viszont óvatosságra intjük:

 • amennyiben szívproblémái vannak vagy szívinfarktuson esett át az elmúlt időszakban
 • nitrát tartalmú gyógyszert szed (A nitrátot tartalmazó gyógyszerek azért okoznak gondot, mert a tadalafillal kölcsönhatásba lépve vérnyomás zavarokat okozhatnak)
 • gondjai vannak a vérnyomásával
 • vese, – máj probléma áll fenn
 • öröklött szembetegsége van

.

Ha eldöntötte, hogy nem elégszik meg az átlagos szexuális teljesítménnyel, akkor jó helyen jár! Tegyen szert Ön is bivalyerőre az ágyban és döntsön Tadalis SX 20mg vásárlás mellett!

További információk

Kiszerelés

2 db, 4 db, 10 db, 20 db, 40 db, 50 db

error: Védett tartalom!!!