Skip to content

Vilitra 20mg

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van.

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem 3980
1 csomag(10 szem) 8990
2 csomag(20 szem) 14990
4 csomag(40 szem) 23990
5 csomag(50 szem) 28990

 

Leírás

Sok férfi került már kellemetlen helyzetbe, amikor nem tudott megfelelő teljesítményt nyújtani az ágyban. Van amikor ez csak átmeneti zavar, melyet okozhat a rohanó életmód, a munkahelyi stressz, vagy a helytelen táplálkozás is. De lehet a gond rendszeresen visszatérő, vagy állandóan fennálló is.

Nem kell aggódnia, hogy nem lesz képes többé szexuális együttlétre. Webáruházunkban Vilitra 20mg eladó, melynek használatával minden gondja megoldódik. És ne csak akkor gondolkozzon a vásárlásban, ha szexuális problémája van. Ha a szexuális életét szeretné színesebbé tenni, feldobni azt, akkor is megoldás a Vilitra 20mg rendelés.

A gyógyszer nagy mértékben növeli a szexuális teljesítőképességet. Hatására erős, órákon át (akár 5-6 órán át) fennálló erős keménység érhető el a férfiaknál. És mindez akár méretnövekedéssel is párosulhat. Hatása alatt több aktusra is képes lesz és az egyes együttlétek között nem kell annyit várni, amíg visszanyeri keménységét a férfiassága. Mindezek mellett nem kell félni attól, hogy függőség alakul ki a hatóanyag iránt. Ha abbahagyja a gyógyszer szedését nem jelentkeznek majd elvonási tünetek. Szexuális élete olyan lesz, mint korábban.

Vilitra 20mg vásárlás után Önnek minőségi javuláson fog átesni a szexuális élete. Garantáljuk, hogy nem kell csalódnia sem Önnek, sem partnerének az ágyban. Ha mégsem érné el a kívánt eredményt élhet pénzvisszafizetési garanciánkkal. Visszaküldi részünkre a terméket és mi visszautaljuk Önnek a vételárként kifizetett összeget. Ennek részletes feltételeit itt olvashatja el.

Ha még mindig bizonytalan, vagy bármilyen kérdése van nyugodtan forduljon Ügyfélszolgálatunk munkatársaihoz, akik rövid időn belül mindenben segítségére lesznek.

Nagyon sok helyen forgalmaznak hasonló hatásokkal reklámozott termékeket. Sok esetben akár sokkal olcsóbban is. De ne dőljön be az olcsó ajánlatoknak, mivel a piacon lévő termékek nagy része egyszerű hamisítvány. Nincs benne megfelelő hatóanyag, vagy egyáltalán nem tartalmaznak semmit. Segítünk elkerülni azt, hogy becsapják, ha elolvassa tájékoztató anyagot. Ennek megismerése után Ön is egyszerűen meg tudja különböztetni a hamis webáruházakat a valódiaktól.

 

Hatása

 

Webáruházunkban Vilitra 20mg eladó, melynek hatóanyaga a vardenafil. Hatása a népszerű Viagrához hasonló, mindkettő PDE5 gátló szer. Az általunk forgalmazott szer azonban jóval olcsóbb, kevesebb mellékhatással rendelkezik, és orvosi recept sem kell a vásárlásához.

Hatását a péniszben lévő simaizmok ellazításával éri el. Ennek hatására a vér beáramlik a hímvessző barlangos üregeibe és ott is marad hosszabb távon. Ezzel érhető el az áhított erekció. Mindez akkor fog bekövetkezni, ha Önt bármilyen szexuális inger éri.

 

Használata

 

Naponta egy tablettát vegyen be a tervezett együttlét előtt legalább egy órával. Bevétele egy pohár vízzel egészben lenyelve javasolt éhgyomorra. Ha ez gyomrát irritálná, előtte fogyaszthat könnyű ételt is.

Szedhető rendszeresen, vagy alkalmanként is. De ne szedje folyamatosan minden nap.

Alkalmazása előtt nem javasolt

 • alkohol,
 • kábítószer,
 • zsíros étel,
 • grapefruit, vagy ilyen tartalmú ital fogyasztása.

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Ha előírás szerint szedik a mellékhatások előfordulására nagyon kevés esély van. Ha mégis jelentkezne akkor enyhe

 • arc-, bőrpirosodást
 • enyhe fényérzékenységet
 • fejfájást
 • orrdugulást

tapasztalhat. Ezek a tünetek azonban gyorsan elmúlnak.

A gyógyszer egyes betegségek fennállása, vagy gyógyszerek szedése esetén nem javasolt a kialakulandó kedvezőtlen kölcsönhatások miatt. Nem ajánlott szedése:

 • szívbetegségben szenvedőknek
 • magas vérnyomásos megbetegedésben szenvedőknek
 • egyéb PDE-5 gátlókat, vagy nitrát tartalmú gyógyszert szedőknek
 • vese-, vagy májbetegség fennállása esetén

Gyermekek elől gondosan zárjuk el.

Vilitra 20mg rendelés

 

Webáruházunkban Vilitra 20mg vásárlás folyamatosan biztosított, így rendelését bármikor leadhatja. Azt 1-2 munkanapon belül szerződött partnerünk kiszállítja az Ön lakására, csomagpontra vagy éppen csomag automatába.

Vilitra 20mg rendelés és a szállítás közben is számíthat teljes körű diszkréciónkra: senki sem fogja megtudni mit rejt a csomagja, sem a címzés, sem a csomagolás nem lesz árulkodó, de még kitapintani sem lehet azt.

A szállításról készített részletes információkat itt tekintheti meg.

A Vilitra 20mg garantálja, hogy Ön maximális élvezetet érjen el a szexuális együttlét során.

További információk

Kiszerelés

2 db, 4 db, 10 db, 20 db, 40 db, 50 db

error: Védett tartalom!!!