Skip to content

Extra Super Tadarise

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van.

Kiszerelése: 10 szem / csomag

✔️Készleten

Szem Ár (Ft)
2db 3990
1 doboz – 4 darab 5990
2 doboz – 8 darab 11990
3 doboz – 12 darab 17990
4 doboz – 16 darab 23990
5 doboz – 20 darab 29990

Leírás

Leírás

 

A férfiak nagy része szenved potencia zavarokkal. Sokak tapasztaltak már merevedési problémát, súlyosabb esetben már az aktusra sem kerül sor, mert nem sikerül merevedést elérni. Sokaknál az okoz problémát, hogy túl gyorsak az ágyban és így nem tud kiteljesedni az együttlét.

Az Extra Super Tadarise vásárlás javasolt azok számára, akik szeretnék szexuális életüket helyre hozni. A szer egy olyan potencianövelő, mely segítségével ismételten képes lesz kőkemény erekciót elérni. Egymás után többször is tud majd élményt nyújtani. Ráadásul a két aktus közötti pihenő helyzet is rövidebb lesz, gyorsabban fog újabb merevedést elérni. És a szexuális együttlétek hossza is megnövekedik. Sokkal később fog eljutni a csúcsra.

Az Extra Super Tadarise rendelés azoknak is ajánlott, akik nem rendelkeznek a fenti gondokkal, de szeretnék szexuális életüket feldobni. A gyógyszer hatására sokkal erősebb lesz az erekciója és többször lesz képes kielégíteni kedvesét.

A gyógyszer szedésének abbahagyása esetén sem kell aggódnia mi lesz. A szervezetében nem alakul ki függőség a hatóanyagok iránt, így kockázat nélkül felhagyhat a további szedéssel. Ez esetben minden olyan lesz, mint régen, a tabletta szedése előtt.

Sajnos, mint minden jót, ezt is hamisítják. Ha Extra Super Tadarise eladó más webáruházban is nagyon kedvező áron, akkor máris gyanakodhat. Az ilyen helyeken nem bevizsgált, hatóanyaggal nem mindig rendelkező szereket szoktak eladni. Ilyen helyről soha ne vásároljon, mert kellemetlen csalódások érhetik.

Vásárlóink pénzének és egészségének megóvása érdekében összeállítottunk egy tájékoztató anyagot az ilyen hamis webáruházakról. Kérjük ezt gondosan olvassa el és ennek tudatában vásároljon.

Az Extra Super Tadarise webáruházunkban eredeti, bevizsgált hatóanyagú szer. Garanciát vállalunk a termékre, így ha Ön mégsem azt kapta amit szeretett volna küldje vissza részünkre a terméket és mi visszafizetjük a vételárat.

A visszaküldés feltételeiről szóló tájékoztatót itt olvashatja el.

 

Hatása

 

Az Extra Super Tadarise vásárlás esetén két hatóanyaggal rendelkező tablettát kap kézhez:

 1. Tadalafil, a szexuális teljesítőképességet javítja. A hímvesszőben lévő izmokat stimulálja, elősegíti a vér beáramlását a nemi szervbe. Így tud elérni nagyon erős merevedést, mely rendkívül tartósan fennáll. A gyógyszer 36-48 órán át is kifejtheti hatását.
 2. Dapoxetine, mely az agyban lévő azon funkciót szabályozza, amely a magömlésért felelős. Ezáltal késlelteti az ondó távozását a hímvesszőből.

A két szer szinte csodákra képes a szexuális teljesítmény növelésében. Önnek nincs más dolga, csak örömet nyújtani párjának újra, meg újra, meg újra…

Használata

 

Az Extra Super Tadarise rendelés esetén kérjük, hogy az itt leírtak szerint alkalmazza a gyógyszert:

A tablettát szétrágás előtt vízzel kell szájon át bevenni. A bevételét követően kb egy óra múlva fejti ki teljes hatását. De csak akkor fog működni, ha Önt szexuális inger éri.

Naponta maximum egy tabletta vehető be. Túladagolása esetén rosszullét, vagy egészségkárosodás jelentkezhet!

A gyógyszer használata előtt ne fogyasszon:

 • grapefruitot tartalmazó ételt, vagy italt,
 • zsíros vagy olajos ételt,
 • alkoholt
 • kábítószert

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Az Extra Super Tadarise egy megbízható hatóanyagú, bevizsgált gyógyszer. Előírásoknak megfelelő alkalmazása mellett csak nagyon ritkán fordulhatnak elő mellékhatásai.

Ezek lehetnek:

 • arc- bőrpírt
 • bőrszárazságot
 • fényérzékenységet
 • orrdugulást

A mellékhatások általában rövid ideig tartanak és enyhe tüneteket okoznak. Ha a gyógyszert rendszeresen szedi ezek a mellékhatások folyamatosan enyhülnek, ritkulnak és a végén teljesen elmúlnak.

Ha abbahagyja a gyógyszer szedését nem fog semmilyen elvonási tünet jelentkezni, nem alakul ki gyógyszerfüggőség.

Egyes betegségek mellett nem javasolt a gyógyszer szedése, ezért ha Ön:

 • magas vérnyomásban
 • vese-májbetegségben
 • öröklött szembetegségben
 • szívbetegségben

szenved azt semmiképpen nem használja.

Extra Super Tadarise rendelés

 

Extra Super Tadarise rendelés leadására a nap 24 órájában lehetősége van webpatikánkon keresztül.

A termék állandóan elérhető, a rendeléseket munkaidőben azonnal feldolgozzuk és már küldjük is Ön részére.

Extra gyors kézbesítési lehetőségeket biztosítunk. A csomagot Ön 1-2 munkanapon belül megkaphatja.

A kézbesítés során számíthat teljes diszkréciónkra. A szállítmány nem fog semmilyen árulkodó jellel utalni arra mit tartalmaz a csomag. Így Ön zavartalanul átveheti azt, sem a futár, sem ismerősei nem látják mit rendelt.

A kézbesítés történhet:

 • lakóhelyre,
 • csomagautomatába

Rendeléssel, vagy a termék használatával kapcsolatban bármikor felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Kollégáink mindenre kiterjedő információkat fognak adni Önnek.

Reméljük segíthetünk szexuális életének javításában!

 

További információk

Kiszerelés

2 db, 4 db, 8 db, 12 db, 16 db, 20 db

error: Védett tartalom!!!