Skip to content

Sextreme Power XL

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Silbido 120mg ajándékot kap.

 

Kiszerelés : 10 db / csomag

40.000Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás!

Kiszerelés Ár
2 szem 5990
4 szem 9990
1 csomag(10 szem) 17990
2 csomag(20 szem) 32990
4 csomag(40 szem) 58490
5 csomag(50 szem) 67490

 

5,990Ft67,490Ft

Leírás

Ritkulnak a szexuális élményei, mert volt egy-két rossz élménye? Megesett, hogy nem úgy sültek el a dolgok az ágyban, mint azt tervezte? Vannak az életünknek olyan szakaszai, amikor a teljesítőképességünk megtorpan és nem úgy sikerül minden, mint ahogy korábban.

De emiatt kár lenne kétségbeesni vagy lemondani a szexuális gyönyörökről. A Sextreme Power XL tabletta egy olyan kettős hatóanyagtartalommal bíró potencianövelő, amely segítheti ebben!

A tabletta kétféle esetben is helytáll:

 1. meglévő potenciagondok esetében: legyen az korai magömlés vagy merevedési zavar
 2. a szexuális teljesítmény növelése iránti vágy

Azon nem kell aggódni, hogy a későbbiekben hátránya származna belőle, ha használja a tablettát, mivel nem rontja a jövőbeni teljesítményt, nincs függőség veszélye.

Amivel kapcsolatban azonban nem lehet szó nélkül elmenni, az annak a ténye, hogy nem minden eladó Sextreme Power XL tabletta felel meg a minőségi előírásoknak és tartalmazza azt, amit valóban kellene. Könnyű találkozni olyan tablettákkal, amelyek kevesebb hatóanyagot tartalmaznak és még mellette ki tudja, hogy miket.

Különösen azoknak nehéz az esete, akik még először próbálkoznak Sextreme Power XL rendelés leadásával, mert nem tudják, hogy milyen árulkodó jelek vannak.

Nekik őrült nagy segítség lehet, ha megnézik tájékoztató leírásunkat, ahol felfedjük azokat a módszereket és trükköket, amelyekkel a csalók általában visszaélnek.

Továbbá örömmel fedjük fel Ön előtt egyéb olyan szolgáltatásainkat is, amelyekkel a kényelmet és biztonságot kívánjuk fokozni Sextreme Power XL vásárlás során:

  • tudjuk, hogy mindenki a legjobbat akarja, ezért is fordítunk kiemelt figyelmet a termékeink minőségére, ha ennek ellenére mégsem lenne elégedett, úgy élhet a pénzvisszafizetési garancia nyújtotta lehetőséggel
  • azt is tudjuk, hogy jó lenne, ha máris Önnél lenne a csomag, villámpostánk nincs, de 1-2 munkanapra tudjuk teljesíteni a rendeléseket, így igazán nem kell sokat várnia, ezzel kapcsolatban mindent megtalál a szállítási információk oldalunkon
 • sőt, még azt is tudjuk, hogy lehetnek olyan kérdések, amikre nem talál gyorsan választ, ezért biztosítjuk az ügyfélszolgálati elérhetőségünket, amellyel bárki élhet és kérdezhet Sextreme Power XL vásárlás előtt

Hatása

 

Most pedig mindent megtudhat arról, hogy hogyan is fejti ki a két hatóanyag a hatását a szervezetben, miután felszívódott: (ez kb.60-70 percet vesz igénybe)

FONTOS 

Hiába telik le a felszívódási idő, attól még nem indul be egyből a hatás. Az ugyanis szexuális stimuláció kiváltásához kötött!

A sildenafil a következőt viszi végbe: a simaizmok ellazításával vérbőséget alakít ki a barlangos testekben, amit a kőkemény erekció követ.

A dapoxetine pedig nem engedi, hogy gyorsan bekövetkezzen az ejakuláció, ezt úgy éri el, hogy nem engedi az ezért felelő agyi szterotoinok felvételét és késlelteti a motoros funkciót is.

Kellemes meglepetésként érheti még az átmeneti méretnövekedés és a csökkenő regenerálódásra fordított idő is! 

Máris kipróbálná? Akkor döntsön Sextreme Power XL rendelés mellett bátran!

 

Használata

 

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabbakat, hogy mire figyeljen a tabletta alkalmazása során:

 • az engedélyezett mennyiség 24 óránként 1 szem (160mg), ennél többet nem ajánlatos bevenni 
 • a várható hatóidő kb. 4-6 óra, míg a felszívódáshoz szükséges idő kb. egy óra

Ne fogyasszon a tablettával egy időben:

 • alkoholt
 • bármilyen kábítószerszármazékot, 
 • számottevő koffeint
 • grapefruit-ot

A zsíros ételek azért kikerülendőek, mert nehezítik a sildenafil felszívódását, így csökkentve annak hatását!

 

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Az emberi szervezet alkalmazkodása a sildenafil-citrát hatóanyaghoz nagyon jó, így, ha a használat során minden javallatot betart, úgy nem is kell mellékhatástól tartani. Rövid ideig tartó tünet formájában fordulhat elő:

 • orrdugulás
 • szájszáradás
 • fényérzékenység
 • arc, – vagy bőr pír megjelenése

Amennyiben fennáll a felsoroltak közül bármelyik eshetőség, akkor egyeztessen kezelőorvosával a szedést illetően:

 • szív, – és érrendszeri betegsége 
 • szívinfarktusa volt
 • nitrát tartalmú gyógyszert szedését írták elő (a nitrát+ sildenafil kombó együtt képes arra, hogy rosszullétet eredményezzen) 
 • öröklött szembetegsége van
 • magas vérnyomása van
 • vese, – vagy májbetegsége van

 

Online patikánk eladó Sextreme Power XL kínálatában bátran megbízhat, mert eredeti gyártótól beszerzett, kiváló minőséget talál! Bátran próbára teheti és megveheti, mert nincs kockázata! Ha nem lenne maximálisan elégedett még a pénzét is visszakérheti garancia formájában!

error: Védett tartalom!!!